Katarlı istihbaratçının ölüm emri Hamad bin Halife tarafından verildi Yazıya git

PDF olarak indirmek için yazdırma penceresinde hedef olarak “PDF olarak kaydet” seçeneğini işaretleyin.

Yakın Doğu Haber
ARAP DÜNYASI
01 Ağustos 2012 · 01:00

Katarlı istihbaratçının ölüm emri Hamad bin Halife tarafından verildi

YDH- Katarlı istihbaratçı Abdullah Al-i Sani’nin, İstanbul’da değil, Doha’da ve bizzat Katar Emiri Hamad bin Halife Al-i Sani’nin emriyle öldürüldüğü bildirildi.

 

YDH- Katarlı istihbaratçı Abdullah Al-i Sani’nin, İstanbul’da değil, Doha’da ve bizzat Katar Emiri Hamad bin Halife Al-i Sani’nin emriyle öldürüldüğü bildirildi.

 Irak’tan yayın yapan en-Nahil haber sitesi Katar Hava güvenlik komutanı Albay Abdullah Al-i Sani’nin Katar Emirinin emriyle Doha’da öldürüldüğünü öne sürdü.

Habere göre Katarlı istihbarat yetkilisi Albay Abdullah Al-i Sani, Emir Hamad bin Halife’nin İsrail’le ilişkilerine ve Suriye’ye yönelik politikalarına karşı olduğu için öldürüldü.

Katarlı albayın ne nasıl öldürüldüğüne ilişkin birçok belirsiz nokta bulunduğunun belirtildiği haberde daha önce de Katarlı bir diplomatın ülkesinin CIA ve Mossad’la olan ilişkilerine karşı çıkarak Venezüella’ya sığındığı hatırlatıldı.

Daha önce Katarlı istihbarat yetkilisi Albay Abdullah bin Muhammed Al-i Sani’nin İstanbul’da bir restoranda öldürüldüğü bildirilmişti.

Yakın Doğu Haber
ydh.com.tr
Bu belge 27.09.2026 08:35 tarihinde alınmıştır.
https://ydh.com.tr/d/10525/katarli-istihbaratcinin-olum-emri-hamad-bin-halife-tarafindan-verildi