Suriye Ordusu: Terör hücrelerini çökertmeyi sürdüreceğiz

22 Ocak 2013

YDH- Suriye Genelkurmay Başkan Yardımcısı Freyc, ordunun ülkedeki silahlı gruplara karşı mücadelesinde kararlı olduğunu söyledi.

 

YDH- Suriye Genelkurmay Başkan Yardımcısı Freyc, ordunun ülkedeki silahlı gruplara karşı mücadelesinde kararlı olduğunu söyledi.   Suriye Genelkurmay Başkan Yardımcısı ve Savunma Bakanı Korgeneral Fahd Casem Freyc, zaferin gerçekleşmesi ve komplonun etkisiz kılınması için Suriye Ordusu'nun ülkenin her bir köşesinde teröristleri takibe devam edeceğini söyledi.   Suriye'nin resmi haber ajansı Sana'nın bildirdiğine göre askeri birlikleri denetlemesi sırasında yaptığı açıklamasında Freyc, "Ülkenin dört bir yanında istikrar ve güvenliğin sağlanması için mücadele veren kahraman ve cesur Suriye Ordusu, her an kendisine destek veren Suriye halkının övgüsünü hak etmektedir" dedi.
  Suriye'nin işgal altındaki Filistin'in kurtuluşu için mücadele veren tek Arap ülkesi olduğunu belirten Freyc, Suriye'nin sahip olduğu bu duruşundan ötürü, Amerika ve İsrail'in liderliğinde, bazı Arap ülkelerinin finansörlüğünde komploya maruz kaldığını ifade etti.
  Suriye Ordusu'nun moralinin son derece iyi olduğunu kaydeden Freyc, ordunun ülkedeki terörist hücrelerini çökertmekte kararlı olduğunu söyledi.
  Öte yandan dün akşam saatlerinde, Hama'daki Halk Direniş Komiteleri'nin kullandığı binayı hedef alan intihar saldırısında 30'dan fazla kişinin yaşamını yitirdiği öğrenildi.