Netanyahu, Suriyeli muhalifleri ziyaret etti Yazıya git

PDF olarak indirmek için yazdırma penceresinde hedef olarak “PDF olarak kaydet” seçeneğini işaretleyin.

Yakın Doğu Haber
İSRAİL
18 Şubat 2014 · 01:00

Netanyahu, Suriyeli muhalifleri ziyaret etti

İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu, Golan’daki bir hastanede tedavi gören Suriyeli muhalifleri ziyaret ederek, Suriye’de akan kandan İran’ı sorumlu tuttu.

YDH-İsrail’de yayımlanan Jerusalem Post gazetesi, Başbakan Benyamin Netanyahu ile Savunma Bakanı Moşe Ya’alon’un, Golan’daki sahra hastanesinde tedavi gören Suriyeli muhalifleri ziyaret ettiğini bildirdi.

İsrail Başbakanı Netanyahu, yaralı Suriyeli muhaliflerin durumunun “İran’ın gerçek yüzünü gösterdiğini” söyledi.

Golan’daki sahra hastanesinde tedavi gören Suriyeli yaralı muhalifleri ziyaretinde İran’la 5+1 grubu arasında yapılacak görüşmelere tepki gösteren Netanyahu, Suriyeli yaralı muhaliflere hizmet veren hastaneye işaretle “Burası, dünyanın iyileriyle kötülerinin ayrıldığı yerdir” dedi.

İran’ın katliamlar yapan Suriye yönetimini silahlandırdığı için kötülüğün, İsrail’in ise yaralı Suriyelileri tedavi ettiği için iyiliğin temsilcisi olduğunu savunan Netanyahu, hastanedeki durumun İran’ın da İsrail’in de gerçek yüzünü ortaya koyduğunu söyledi.

  

Yakın Doğu Haber
ydh.com.tr
Bu belge 18.08.2026 04:13 tarihinde alınmıştır.
https://ydh.com.tr/d/12654/netanyahu-suriyeli-muhalifleri-ziyaret-etti