Emin Cemayel Nasrullah’la görüştü Yazıya git

PDF olarak indirmek için yazdırma penceresinde hedef olarak “PDF olarak kaydet” seçeneğini işaretleyin.

Yakın Doğu Haber
LÜBNAN
12 Nisan 2006 · 01:00

Emin Cemayel Nasrullah’la görüştü

SAAF-Lübnan’daki Ketaib (Falanjist) Partisinin lideri Emin Cemayel, Hizbullah Genel Sekreteri

SAAF-Lübnan’daki Ketaib (Falanjist) Partisinin lideri Emin Cemayel, Hizbullah Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrullah’la görüştü.

 

Pazar günü gerçekleşen görüşmede ülkede yaşanan bunalımın aşılması konusunda görüş alışverişinde bulunulduğu belirtilirken görüşmenin içeriğine ilişkin ayrıntıya yer verilmedi.

 

Emin Cemayel’in Nasrullah’la yaptığı görüşmeden sonra 14 Mart grubuna mensup diğer liderleri arayarak onlara görüşmenin içeriğine ilişkin bilgi verdiği belirtiliyor.

 

Lübnan’da hükümet devrilinceye kadar sürdürüleceği belirtilen gösteri ve grevler dördüncü gününe girerken, hükümet yanlılarıyla gösterici bir grup arasında dün meydana gelen çatışmada bir gösterici hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı.

 

Öte yandan Lübnan Ulusal Özgürlük Hareketi Lideri Mişel Aun, Mısır Devlet Başkanı Hüsnü Mübarek’in Lübnan sorununu BM Güvenlik Konseyi’ne taşıma yönündeki tehdidine tepki gösterdi.

 

Yakın Doğu Haber
ydh.com.tr
Bu belge 22.09.2026 11:24 tarihinde alınmıştır.
https://ydh.com.tr/d/1850/emin-cemayel-nasrullah-la-gorustu