General Selami: Bu kez farklı bir intikam alacağız

08 Eylul 2024

İran Devrim Muhafızları Komutanı General Hüseyin Selami, İsrail’e çok farklı ve ibret oluşturacak bir cevap vereceklerini söyledi.

YDH- Tasnim haber ajansının bildirdiğine göre Yasuc kentinde bir törende konuşma yapan İran Devrim Muhafızları Ordusu Komutanı General Hüseyin Selami, İran’ın İsrail’e beklenen misilleme saldırısıyla ilgili açıklamalarda da bulundu.

General Selami, İsrail rejiminin Gazze’de Irak, Yemen ve Lübnan direnişinin kuşatması altında olduğunu belirtti ve İran’ın kesin olarak gerçekleşecek olan saldırısının ise İsraillilerin gece gündüz kabus yaşamasına neden olduğunu söyledi.

İsrail rejiminin bu haliyle siyasi hayatını sürdüremeyeceğini belirten General Selami, İsraillilerin kendi hükümetlerine karşı gösteriler yapmasının ve savaşın içeriye taşınmasının rejimin siyasi hayatını sürdüremeyecek olmasının belirtileri olduğunu ifade etti.

General Hüseyin Selami, şunları söyledi:

 “İsrailliler, haydutluklarından dolayı intikamımızın acısını tadacaklar. Ne zaman, nerde, nasıl? Kesinlikle çok farklı olacak ve bu bilmece zaman içerisinde herkes tarafından çözülmüş olacak. İsrailliler ve müttefikleri vurup kaçabileceklerini sanmasın. Darbe yiyecekler ve kaçamayacaklar. Aslanın kuyruğuyla oynamamaları gerektiği konusunda büyük bir ders öğrenecekler ve ibret alacaklar.”

İran Devrim Muhafızları Ordusu Komutanı General Hüseyin Selami, İran halkının ayakta olduğunu belirtti ve “Allah’ın yardımıyla bu hikaye bitecek” dedi.