Irak Direnişi Eilat'ı vurdu

17 Ekim 2024

İşgal altındaki topraklarda bulunan İsrail hedeflerine karşı operasyonlar düzenleyen Irak Direnişi, Filistin ve Lübnan halkına desteğini sürdürmeye devam ediyor.

YDH- Irak İslami Direnişi, işgal altındaki topraklarda bulunan İsrail hedeflerine yönelik önemli operasyonlar düzenleyerek Filistin ve Lübnan’daki direniş hareketlerini desteklemeye devam ediyor.

Irak Direnişi bugün yaptığı açıklamayla insansız hava araçlarını kullanarak Umm el-Raşraş'ta (Eilat) önemli bir hedefi vurduklarını bildirdi.

Operasyonun, işgale karşı direnişin bir devamı, Filistin ve Lübnan halkına destek ve gaspçı İsrail varlığının çocuklar, kadınlar ve yaşlılar da dahil olmak üzere sivillere karşı işlediği katliamlara bir yanıt olarak gerçekleştirildiği bildirildi.

Irak Direnişi, düşman mevzilerine yönelik operasyonlarının “artan bir hızla devam edeceğini” vurgulayarak, İsrail işgalinin önemli kalelerini hedef alma konusundaki kararlılıklarının altını çizdi.

Bu bağlamda, Irak Direnişi'nin İsrail işgali altındaki kuzey, güney ve merkezi hedef alarak operasyonlarının kapsamını önemli ölçüde genişletmeye devam ettiği görülüyor.