Irak Direnişi Ürdün Vadisi ve Kuzey'deki İsrail hedeflerine saldırdı

24 Ekim 2024

Irak İslami Direnişi, işgal altındaki Ürdün Vadisi ve işgal altındaki Kuzey Filistin'de İsrail hedeflerine karşı iki operasyon gerçekleştirdi.

YDH- Irak İslami Direnişi bugün, işgal altındaki Filistin'de İsrail mevzilerini hedef alan iki yeni operasyon daha gerçekleştirdi.

Direniş, bu operasyonların işgale karşı süregelen direnişlerinin bir parçası ve Filistin ve Lübnan halklarını desteklemenin yanı sıra İsrail tarafından çocuklar, kadınlar ve yaşlılar da dahil olmak üzere sivillere karşı işlenen katliamlara bir yanıt olduğunun altını çizdi.

Irak Direnişi yaptığı açıklamada, savaşçılarının işgal altındaki Ürdün Vadisi’nde önemli bir hedefe insansız hava aracı saldırısı düzenlediğini duyurdu.

[video]

Ayrı bir açıklama yapan Irak Direnişi, işgal altındaki Filistin'in kuzeyinde hayati bir hedefe insansız hava araçlarıyla düzenlenen bir başka saldırıyı da bildirdi.

Direniş, “düşmanların kalelerini yok etme operasyonlarının” artan bir hızla devam ettiğini belirtti.

Irak Direnişi bugün sabah yaptığı ilk açıklamayla, işgal altındaki Filistin'in kuzeyindeki bir askeri hedefe insansız hava aracıyla saldırı düzenlediğini bildirmişti.