YDH-İsrail Alt yapı Bakanı Eliezer, Hizbullah Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrullah’ın dün yaptığı zafer konuşmasında İsrail’i yeni bir savaş başlatarak hata yapmaması konusunda uyaran sözlerinin ciddiye alınması gerektiğini belirtti.

 

İsrail ordu radyosuna demeç veren İsrail Altyapı Bakanı Benyamin Ben Eliezer, “Nasrullah’ın sözlerini ciddiye almak gerekiyor, o şimdiye kadar yalan söylemedi, ne söylediyse yerine getirdi” diye konuştu.

 

“Nasrullah 2 bin füzemiz var diyorsa ben ona inanıyorum; ama nasrullah’ın değindiği sürprizlerin ne olduğunu bilmiyorum” diyen İsrailli bakan, Suriye ve Lübnan’da iki cephede yapılacak bir savaşa ihtimal vermediğini söyledi.

 

Hizbullah Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrullah, dün yaptığı zafer konuşmasında İsrail’in Lübnan’a yeni bir savaş başlatması durumunda sadece savaşın değil bölgenin de dengelerini değiştirecek sürprizlerinin olduğunu belirtmişti.

 

İsrail Altyapı Bakanı Benyamin Ben Eliezer, İsrail’in Suriye ile bir çatışma içerisine girmek istemediğini ama tüm ihtimallere karşı da hazırlıklı olması gerektiğini söyledi.