PDF olarak indirmek için yazdırma penceresinde hedef olarak “PDF olarak kaydet” seçeneğini işaretleyin.
Devrim Lideri'nin kıdemli danışmanlarından Muhammed Muhbir, ABD ara seçimlerinin Trump rejimine halkın tepkisini ortaya koyduğunu belirterek, İran'ın savaşın maliyetini ABD'ye taşıyarak mücadelenin gerçek kazananı olduğunu söyledi.

YDH ― Devrim Lideri'nin kıdemli danışmanlarından Muhammed Muhbir, ABD ara seçimlerinin gerçek kazananının İran olduğunu açıklayarak savaşın maliyetini Amerika topraklarına taşıdıklarını söyledi.
İranlı danışman, seçimlerin gerçek kazananının İran olduğunu vurgulayarak, "Bu mücadelenin gerçek kazananı, savaşın maliyetini Amerika'ya taşıyan İran oldu" dedi.
Muhbir, Demokratların Kongre'nin her iki kanadında da çoğunluğu kazanmasının ardından ABD Başkanı Donald Trump'ın seçimlerde kendi halkından ağır bir darbe aldığını belirtti.
Muhbir, X hesabından yaptığı açıklamada Trump'ın Cumhuriyetçi Parti'nin seçimleri kazanması için "elinden gelen her şeyi yaptığını", ancak ara seçimlerde "kendi halkının tokadını yediğini" ifade etti.
Muhbir, Trump'ı başarısız politikalarını sürdürmemesi konusunda da uyardı.
Trump’ın mevcut çizgisinde ısrar etmesi halinde ülkesinin geriye kalan itibarını da kaybedeceğini belirten Muhbir, bu sürecin "şehitlerin kanı, İran halkının ve Direniş Ekseni’nin eliyle" gerçekleşeceğini söyledi.