Filistin Halk Direniş Komiteleri İsrail Genel Kurmay Başkanı Gabi Aşkenazi’nin Gilad Yazıya git

PDF olarak indirmek için yazdırma penceresinde hedef olarak “PDF olarak kaydet” seçeneğini işaretleyin.

Yakın Doğu Haber
FİLİSTİN
08 Mayıs 2008 · 01:00

Filistin Halk Direniş Komiteleri İsrail Genel Kurmay Başkanı Gabi Aşkenazi’nin Gilad

YDH- Filistin Halk Direniş Komiteleri İsrail Genel Kurmay Başkanı Gabi Aşkenazi’nin Gilad Şalit’in tutuklu bulunduğu yeri bildiklerine dair iddiasını yalanladı.

YDH- Filistin Halk Direniş Komiteleri İsrail Genel Kurmay Başkanı Gabi Aşkenazi’nin Gilad Şalit’in tutuklu bulunduğu yeri bildiklerine dair iddiasını yalanladı.

 

İran Radyo Televizyon Kurumuna bağlı Merkezi Haber Ajansı’nın Gazze muhabirine dayanarak bildirdiğine göre Filistin Halk Direniş Komiteleri Sözcüsü Ebu Mücahid, İsrail Genel Kurmay Başkanı Gabi Aşkenazi’nin Gilad Şalit’in tutuklu bulunduğu yeri bildiklerine dair açıklamalarını yalanlayarak “Siyonist rejim ordusu Gilad Şalit’in esir olarak tutulduğu yer konusunda en küçük bir bilgi almaktan acizdir” dedi.

 

İsrail ordusunun, Filistin Halk Direniş Komiteleri tarafından tutuklanan İsrail askeri Gilad Şalit’in yerini öğrenebilmek için birçok yol denediğini ancak bunda başarılı olamadığını belirten Ebu Mücahid, Şalit’in iki yıllık tutukluluk halinin devam ediyor oluşunun Filistin Halk Direniş Komiteleri’nin İsrail ordusuna ve istihbarat servislerine karşı bu sorunu ne kadar iyi yönettiğini gösterdiğini ifade etti.

 

Yakın Doğu Haber
ydh.com.tr
Bu belge 25.09.2026 07:05 tarihinde alınmıştır.
https://ydh.com.tr/d/5350/filistin-halk-direnis-komiteleri-israil-genel-kurmay-baskani-gabi-askenazi-nin-gilad