YDH- İsrail’in bugün Gazze’ye düzenlediği hava saldırılarında hayatını kaybeden Filsitinlilerin sayısının 210’a yükseldiği bildirildi.

 

İsrail’in bugün Gazze’de gerçekleştirdiği katliamda hayatını kaybeden Filistinlilerin sayısının 210’a çıktığını duyuran el-Arabiya televizyonu, İsrail Başbakanı Ehud Olmert’in Gazze’ye yönelik saldırıların uzun sürebileceğini söylediğini belirtti.

 

Foxnews televizyonunun haberine göre ise İsrail Başbakanı Ehud Olmert, Gazze’de gerçekleştirilen katliamla ilgili düzenlediği basın toplantısında 210 savunmasız Filistinlinin hayatını kaybetmesine sebep olan saldırıları “kahramanca” diye niteledi.

 

Konuşmasında Gazze’de insani bir facia yaşanmaması için çalıştıklarını belirten Olmert, “Gazze halkı katilleri içinde barındırdığı için acı çekmeyi hak etmiyor” dedi.

 

Bugün Gazze’de gerçekleştirilen katliamın İsrail’deki herkes tarafından desteklendiğini belirten Olmert, “Muhalefet partisi lideri sayın Netanyahu yapılan saldırıyı desteklediğini açıkladı. Bu vesileyle Genelkurmay Başkanı General Eşkenazi’ye ve onun kahraman askerlerine teşekkür ediyorum; çünkü bugünkü operasyon, kahramancaydı” dedi.