Barack Obama kabinesinde Başkan Yardımcısı olarak görev yapacağı açıklanan Joe Yazıya git

PDF olarak indirmek için yazdırma penceresinde hedef olarak “PDF olarak kaydet” seçeneğini işaretleyin.

Yakın Doğu Haber
IRAK
01 Aralık 2009 · 01:00

Barack Obama kabinesinde Başkan Yardımcısı olarak görev yapacağı açıklanan Joe

YDH- Barack Obama kabinesinde Başkan Yardımcısı olarak görev yapacağı açıklanan Joe Biden’ın çok yakında Kerkük’e gideceği bildirildi.

YDH- Barack Obama kabinesinde Başkan Yardımcısı olarak görev yapacağı açıklanan Joe Biden’ın çok yakında Kerkük’e gideceği bildirildi.

 

Kuzey Irak’ta Kürtçe olarak yayımlanan Asu gazetesi, ABD’ye başkan olarak seçilen Barack Obama’nın yardımcısı Joe Biden’ın göreve başlamadan önce Kerkük’ü ziyaret edeceğini duyurdu.

 

Haberini “güvenilir kaynaklara” dayandırdığını belirten Asu gazetesi, ABD’nin yeni Başkan Yardımcısı Joe Biden’ın Kerkük ziyaretinde çeşitli etnik ve dini kesimlerin temsilcileriyle ve basın mensuplarıyla görüşeceğini ifade etti.

 

Yakın Doğu Haber
ydh.com.tr
Bu belge 25.09.2026 23:40 tarihinde alınmıştır.
https://ydh.com.tr/d/6113/barack-obama-kabinesinde-baskan-yardimcisi-olarak-gorev-yapacagi-aciklanan-joe