Lübnan eski başbakanlarından Refik Hariri cinayetinin Hizbullah tarafından Yazıya git

PDF olarak indirmek için yazdırma penceresinde hedef olarak “PDF olarak kaydet” seçeneğini işaretleyin.

Yakın Doğu Haber
LÜBNAN
05 Aralık 2009 · 01:00

Lübnan eski başbakanlarından Refik Hariri cinayetinin Hizbullah tarafından

YDH- Lübnan eski başbakanlarından Refik Hariri cinayetinin Hizbullah tarafından planlandığını ve gerçekleştirildiğini iddia eden Der Spiegel’in haberinin bir intihalden ibaret olduğu ortaya çıktı.

YDH- Lübnan eski başbakanlarından Refik Hariri cinayetinin Hizbullah tarafından planlandığını ve gerçekleştirildiğini iddia eden Der Spiegel’in haberinin bir intihalden ibaret olduğu ortaya çıktı.

 

Lübnan’dan yayın yapan el-Menar televizyonu, Spiegel’in Refik Hariri cinayetinin Hizbullah tarafından gerçekleştirildiğine dair iddialar içeren haberinin Fransa’da faaliyet gösteren Suriye muhalifi bir grubun yayın organı olan el-Hakika’dan kopyalandığını açıkladı.

 

Der Spiegel’in Refik Hariri cinayetiyle ilgili haberinde söz konusu ettiği ayrıntıların baştan sona el-Hakika’nın internet sitesinden kopyalandığını belirten el-Menar, Spiegel’in Hariri cinayetiyle bağlantılı olduğu iddiasıyla isimlerini zikrettiği Hizbullah liderlerinin isimlerinin de bütünüyle el-Hakika’nın internet sitesinden alındığını duyurdu.

 

Yakın Doğu Haber
ydh.com.tr
Bu belge 15.08.2026 22:43 tarihinde alınmıştır.
https://ydh.com.tr/d/6651/lubnan-eski-basbakanlarindan-refik-hariri-cinayetinin-hizbullah-tarafindan