YDH- İran Düzenin Yararını Belirleme Kurulu Genel Sekreteri Muhsin Rızai, hükümetin İslam İnkılabı Rehberi’nin tavsiyelerini dürüst bir şekilde uygulayarak Rehberin hükümete verdiği desteğe yaraşır cevabı pratikte vermesi gerektiğini söyledi.

 

Seçimlerden bu yana ilk defa bayram dolayısıyla basına demeç veren cumhurbaşkanlığı adaylarından Dr. Muhsin Rızai, halk için en iyi bayramın ülkede kardeşlik ve birliğin güçlendirilmesi olacağını belirterek “eğer hükümet yetkilileri ve siyasiler ramazan bayramını bir kardeşlik ve vahdet bayramına dönüştürebilir ve tüm taraflar bir araya gelerek vahdet ve kardeşliğe vurgu yaparsa bu, Şiran halkı için en iyi bayram olur” dedi.

 

Hükümetin İslam İnkılabı Rehberi’nin kendisine verdiği desteğe yaraşır cevapları pratikte vermesi gerektiğini ve Rehberin tavsiyelerini dürüst bir şekilde yerine getirmesi gerektiğini belirten Rızai, “Rehber, hükümetin dini mercilerle ilişkilerini iyileştirmesini buyurmuşken, Cumhurbaşkanlığı Bürosunun bir taklit mercii hakkında şikayette bulunması bunu dikkate almamak demektir” diye konuştu.

 

Bayram tebriki için Ayandenews haber sitesinin bürosunu ziyaret eden Düzenin Yararını Belirleme Kurulu Genel Sekreteri Muhsin Rızai, tüm siyasi kesimleri birlik, beraberlik ve kardeşlik vurgusu yapmaya çağırdı ve “elbette bu, nizamın veya halkın hakları konusunda ihmal göstermek anlamına gelmez. Vahdet ve kardeşlik hem nizamın hem de halkın haklarının korunmasını sağlar” dedi.