Lübnan’da yayımlanan en-Nehar gazetesi, Irak’ta yasadışı ilan edilen Baas partisinin Yazıya git

PDF olarak indirmek için yazdırma penceresinde hedef olarak “PDF olarak kaydet” seçeneğini işaretleyin.

Yakın Doğu Haber
IRAK
10 Haziran 2009 · 01:00

Lübnan’da yayımlanan en-Nehar gazetesi, Irak’ta yasadışı ilan edilen Baas partisinin

YDH- Lübnan’da yayımlanan en-Nehar gazetesi, Irak’ta yasadışı ilan edilen Baas partisinin Lübnan’da bir televizyon kanalı kurma hazırlıklarında bulunduğunu duyurdu.

YDH- Lübnan’da yayımlanan en-Nehar gazetesi, Irak’ta yasadışı ilan edilen Baas partisinin Lübnan’da bir televizyon kanalı kurma hazırlıklarında bulunduğunu duyurdu.

 

Lübnan’da yayımlanan en-Nehar gazetesi, Saddam rejiminin devrilmesinden sonra Irak’ta yasadışı ilan edilen Baas partisinin bazı yetkililerinin Irak’a muhalif bir televizyon kanalı kurmak için hazırlık yaptığını duyurdu.

 

Bazı Baas Partisi yetkililerinin Lübnan’a geldiğini belirten en-Nehar gazetesi, mevcut Irak yönetimine karşı yayın yapacak bir televizyon kurmak için temaslarda bulunduklarını ve bu konuda yatırım yapacak şirket bulmaya çalıştıklarını yazdı.

 

Yakın Doğu Haber
ydh.com.tr
Bu belge 26.09.2026 23:20 tarihinde alınmıştır.
https://ydh.com.tr/d/7115/lubnan-da-yayimlanan-en-nehar-gazetesi-irak-ta-yasadisi-ilan-edilen-baas-partisinin