YDH- İran İslam İnkılabı Rehberi Ayetullah Hamenei, İslam Devrimi’nin 31. yıldönümü dolayısıyla bir tebrik mesajı yayımladı.

 

Ayetullah Hamenei, Devrim’in 31. Yıldönümü törenlerine katılan milyonlarca İranlıya hitaben yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi.

 

Bismilahirrahmanirrahim

 

Düşmanı şaşkınlığa uğratan büyük İran halkı,

 

Güçlü ve sarsılmaz adımlarınız yorulmasın, özgürlük ve fedakarlık bayrağınızın başı dik olsun. Benzersiz basiret ve kararlılığınızla ihtiyaç duyulan her zamanda kalbi kötü bedhahlarla mücadele sahnesini hakkın zafer meydanına çeviren ve izzet ve azamet gösterisine dönüştüren sizlere selam olsun.

 

Varlığın yaratıcısına en yürekten şükürler olsun ki kudret elini sizin iman ve basiretinizde belirgin kıldı ve İslam Cumhuriyeti’nin 31. yıl dönümünde bu kadim milletin iman ve özgüvenine dayanan bu nizamın gücünü düşmanlara, her zamankinden çok daha fazla gösterdi.        

 

31 yıllık deneme yanılma, birkaç zorba ve mütekebbir devletin bu gaflet uykusundan uyanmaları ve İslami İran’a egemenlik kurma çabalarının beyhude olduğunu anlamaları için yeterli gelmedi mi?

 

Devrim’in 31. yıldönümü kutlamalarında on milyonlarca basiret ve motivasyon sahibi insanın yer alması, riyakarca “halk”tan dem vuran içerideki inatçıları ve aldanmışları kendine getirmeye ve doğru yol olan asil Muhammedi İslam’ı ve İmam’ın yolunu onlara göstermeye yeterli olmadı mı?

 

İran’ın dostları ve düşmanları şunu bilmelidir ki bu millet kendi yolunu bilmiş, kararını vermiştir ve Allah’a ve Allah’ın kendilerine bahşettiği güç ve güvene dayanarak ilerleme ve saadetin zirvelerine ulaşma yolundaki tüm engelleri ortadan kaldıracaktır.

 

Allah’ın yardımı ve Hz. Bakiyetulah’ın (Ruhumuz ona feda olsun) duası bu milletle olsun.

Seyyid Ali Hamenei