YDH- Kum Cuma İmamı Ayetullah Rıza Ustadi, devrimcilerin uygun olmayan davranışlarının halkın İslam Cumhuriyeti düzeninden uzaklaşmasına sebep olduğunu söyledi.

 

Mehr Haber ajansının bildirdiğine göre İmam Rıza’yı anma törenleri dolayısıyla bir konuşma yapan Kum Cuma İmamı Ayetullah Rıza Ustadi, “Ben İslam Devrimi ile ilgili olarak bu meseleye defalarca değindim, eğer halkın İslam Devrimi’ne daha fazla yönelmesi isteniyorsa devrimci olanların tutum ve davranışlarını düzeltmesi gerekir” dedi.

 

Aşırılıkları eleştiren ve devrimci olanların yanlış tutumlarının halkı devrimden uzaklaştırdığını belirten Ayetullah Ustadi, devrimcilerin tavır ve davranışlarındaki yanlışlığın devrime mal edilmesine sebep olduğuna dikkat çekti ve “devrimciler, tavır ve davranışlarıyla halkı Ehlibeyte ve İslam Devrimi’ne davet etmelidir” diye konuştu.

 

İmam Rıza’nın gerçek taraftarı olanların bunu davranışlarına yansıtması gerektiğini belirten Ayetullah Ustadi, “İmam Rıza’nın ve ehlibeyt imamlarının isteği kendimiz için istediğimizi başkası için de istememiz, kendimiz için hoşlanmadığımızdan başkası için de hoşlanmamamızdır” dedi.