Kaddafi’nin oğlu kaçtı VİDEO

23 Ağustos 2011

YDH- Trablus’un düşmesinden sonra isyancılara teslim olduğu bildirilen Muhammed Kaddafi’nin, kaçmayı başardığı bildirildi.

 

YDH- Trablus’un düşmesinden sonra isyancılara teslim olduğu bildirilen Muhammed Kaddafi’nin, kaçmayı başardığı bildirildi.

El-Cezire televizyonu, isyancıların dün Trablus’u ele geçirmesinden sonra tutuklandığını duyurduğu Muammer Kaddafi’nin çocuklarından Muhamed Kaddafi’nin kaçtığını bildirdi.

Muhammed Kaddafi’nin Kaddafi rejimine bağlı unsurların yardımıyla kaçtığı bildirilirken Kaddafi’nin diğer Hamis Kaddafi adlı oğlu konusunda ise çelişkili haberler geliyor.

Bazı haber ajansları Hamis Kadafi’nin Babu el-Aziziye’de bulunduğunu öne sürerken, el-Cezire televizyonu, isyancıların iki ceset bulduğunu, bu cesetlerden birinin Hamis Kaddafi’ye, diğerinin de Kaddafi’nin İstihbarat Servisi Başkanı Abdullah es-Senusi’ye ait olduğunun düşünüldüğünü duyurdu.

Amerikan savunma bakanlığı ise Muammer Kaddafi’nin ülke dışına kaçtığı yönünde herhangi bir istihbarata sahip olmadıklarını belirterek Kaddafi’nin halen Libya’da bulunuyor olabileceğini; ancak Kaddafi’nin bulunduğu yerin hala belirsiz olduğunu açıkladı.

Muammer Kaddafi'nin oğlu Muhammed Kaddafi, dün el-Cezire televizyonunun canlı yayınına telefon bağlantısıyla katılmış, yayın devam ederken isyancılar tarafından tutuklanmıştı.