İslami Cihad Hareketi Helva Dağıttı

08 Haziran 2006

SAAF-İslami Cihad hareketi, Hizbullah’ın İsrail’in kuzeyinde 12 askerin öldürülmesiyle sonuçlanan

SAAF-İslami Cihad hareketi, Hizbullah’ın İsrail’in kuzeyinde 12 askerin öldürülmesiyle sonuçlanan füze saldırısını kutlama amacıyla helva dağıttı.

 

Filistin İslami Cihad hareketinin resmi sitesi “qudsway”in Gazze’deki muhabirlerine dayanarak verdiği bilgiye göre İslami Cihad hareketi mensupları helva dağıttı, Hizbullah ve İslami Cihad bayraklarını dalgalandırdı.

 

12 İsrail askerinin öldürülmesine sevinen İslami Cihad hareketi üyeleri Hizbullah Genel Sekreteri Hasan Nasrullah ve İslami Cihad Hareketi Genel Sekreteri Dr. Ramazan Abdullah Şullah’ın ortak resimlerini taşıdı.

 

Seyyid Hasan Nasrullah’ın resmini taşıyan İslami Cihad Hareketi üyelerinden Ebu Hamza, “Hizbullah’ın zaferi ve Siyonist düşmanın hezimeti bizleri sevindiriyor” dedi ve sözlerine “Filistin ve Lübnan’daki direnişin çizgisi tektir, düşmanı tektir” şeklinde devam etti.

 

Ebu Hamza devamla “Filistin halkının evlatları, Filistin ve Lübnan’daki bebeklerle kadınların intikamını almak üzere Siyonist askerlerin öldürüldüğü bir operasyon duyduğunda hep birlikte seviniyor” dedi.