Sina’da büyük bir silah deposu ele geçirildi

img
Sina’da büyük bir silah deposu ele geçirildi YDH

YDH- Mısır güvenlik güçlerinin Sina yarımadasında çok sayıda silah ve patlayıcı maddenin bulunduğu büyük bir silah deposu ele geçirdiği bildirildi.




 

YDH-Mısır güvenlik güçlerinin Sina yarımadasında çok sayıda silah ve patlayıcı maddenin bulunduğu büyük bir silah deposu ele geçirdiği bildirildi.

Filistin SAMA haber ajansı, Mısır güvenlik güçlerinin bu sabah Sina’da büyük bir silah deposu ele geçirdiğini belirterek depoda top, top mermileri ve mayınların da bulunduğu çok sayıda silah bulunduğunu duyurdu.

Şeyh Zuveyd kentine bağlı el-Cure köyünde büyük bir silah deposu bulunduğu istihbaratını alan Mısır güvenlik güçlerinin çok sayıda asker ve zırhlı birlik desteğinde bölgeye operasyon yaptığı ve İsrail sınırına 5 kilometre mesafedeki el-Cure köyünde çok sayıda patlayıcı madde le geçirdiği bildirildi.

 Mısır ordusuyla silahlı gruplar arasında çatışmaların yaşandığı tehlikeli bir bölge olarak nitelendirilen el-Cure köyündeki gizli silah deposunda silahlı grupların Mısır ordusuna karşı kullandığı bir top, 15 anti-tank mayını, çok sayıda el bombası ve 5 top mermisi ele geçirildiği açıklandı.



Makaleler

Güncel