Mursi’nin ailesi bilinmeyen bir yere nakledildi

img
Mursi’nin ailesi bilinmeyen bir yere nakledildi YDH

Mısır Cumhurbaşkanının kendisinin Savunma Bakanlığına ait bir binaya, ailesinin ise bilinmeyen bir yere nakledildiği öne sürüldü.




YDH- Mısır’da yayımlanan el-Yovmu’s- Sabi gazetesi, Cumhurbaşkanlığıı Muhafızlarından bir kaynağa dayandırdığı haberinde Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi’nin siyasi işlerden sorumlu yardımcısı Bakinam Şarkavi, dışişlerinden sorumlu yardımcısı Assam el-Haddad ve basın sözcüsü Eymen Ali’nin de cumhurbaşkanlığı sarayında ikinci bir emre kadar gözetim altında tutulduğunu bildirdi.

Haberde, Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi’nin Özel Kalem Müdürü Ahmed Abdulati, bürosunun genel başkanı Muhammed Rifaa Tahtavi, siyasi büronun başkan yardımcısı Esad Şeyha ve sekreteri Halid Kazzaz için de ikinci bir talimata kadar herhangi bir faaliyette bulunmaması yönünde direktif verildiği belirtildi.

Cumhurbaşkanlığı muhafızlarının binasının etrafında binlerce kişinin toplanmasından dolayı muhafızların Cumhurbaşkanı Mursi’nin ailesini de binadan uzakta bilinmeyen güvenli bir yere naklettikleri öne sürüldü.

Daha önce de başta Müslüman Kardeşler genel Mürşidi Ahmed Bedii ve Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi olmak üzere çok sayıda Müslüman Kardeşler üyesine yurt dışına çıkış yasağı konduğu bildirilmişti. 



Makaleler

Güncel