Livni:, Saldırıları, benzersiz, bir, şekilde, şid" /> Livni:, Saldırıları, benzersiz, bir, şekilde, şid" /> Livni: Saldırıları benzersiz bir şekilde şid" /> Livni: Saldırıları benzersiz bir şekilde şid" /> Livni: Saldırıları benzersiz bir şekilde şid" /> Livni: Saldırıları benzersiz bir şekilde şid"> Livni:, Saldırıları, benzersiz, bir, şekilde, şid">

Livni: Saldırıları benzersiz bir şekilde şid

Livni: Saldırıları benzersiz bir şekilde şid"> img
Livni: Saldırıları benzersiz bir şekilde şid YDH

YDH-İsrail Dışişleri Bakanı Tzippi Livni, Gazze’ye yönelik saldırıları benzeri görülmedik bir şekilde şiddetlendireceklerini söyledi.




YDH-İsrail Dışişleri Bakanı Tzippi Livni, Gazze’ye yönelik saldırıları benzeri görülmedik bir şekilde şiddetlendireceklerini söyledi.

 

Filistin’de yayınlanan el-Menar gazetesinin haberine göre İsrail Dışişleri Bakanı Tzippi Livni, İsrail ordusunun Filistinli direniş gruplarına son derece sert müdahalelerde bulunacağını belirterek İsrail’in “sert ve ezici” diye adlandırdığı yeni tutumuyla ilgili olarak “İsrail kabinesi, benzersiz bir karar alarak Hamas’la savaş başlatma konusunda çalışmalar yürütüyor” dedi.

 

İsrail’le Hamas arasında çeşitli aracılar vasıtasıyla görüşmeler yürütüldüğünü de öne süren Livni, İsrail’in uygulayacağı sert politikalarla yapılan görüşmelerde güvenlik konusunda anlaşmaya varılmasının hedeflendiğini söyledi.

 

İsrail’in bu sert politikalarının Hamas’ı daha gerçekçi davranmaya ve İsrail’e istediği imtiyazları vermeye sevk edeceğini düşündüğünü belirten Livni, operasyonların şiddetlendirilerek sürdürüleceğini söyledi.

 



Makaleler

Güncel