• 03/07/08 - 01:00
  • Yazar: Admin
  • Bu sayfayı yazdır img
    YDH

    YDH-Kudüs’ün batısındaki bir haham okuluna düzenlenen ve 8 kişinin ölümüyle sonuçlanan saldırıyı Hamas’ın da üstlendiği bildirildi.




    YDH-Kudüs’ün batısındaki bir haham okuluna düzenlenen ve 8 kişinin ölümüyle sonuçlanan saldırıyı Hamas’ın da üstlendiği bildirildi.

     

    Fransız haber ajansı ve el-Cezire televizyonu, Hamas’ın Batı Kudüs’teki bir haham okuluna düzenlenen ve 8 kişinin ölümü ve 35 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan saldırıyı üstlendiğini duyurdu.

     

    Hamas’a ait Filistin Enformasyon merkezi, dünkü saldırıyla ilgili olarak “Hamas’ın askeri kanadı İzzettin Kassam Tugayları fanatik Yahudilerin bulunduğu Batı Kudüs’teki bir enstitüde gerçekleştirilen, 8 siyonistin öldüğü ve onlarcasının yaralandığı şehadet operasyonunu selamladı” ifadesine yer vermiş ancak saldırının Hamas tarafından üstlenildiğine ilişkin bir açıklama yapmamıştı.

     

    Filistin Enformasyon Merkezi İzzeddin el-Kassam Tugayları’nın konuyla ilgili açıklamasına yer vermiş ve “Kassam Tugayları, şu ana kadar Filistinli hiçbir grubun resmi olarak sorumluluğunu üstlenmediği bu operasyon için ‘İşgal güçlerinin işlediği katliamlara son cevabımız olmayacaktır’ dediğini nakletmişti.

     

    El Menar televizyonu dün, Kudüs’ün batısındaki saldırının Şehit Muğniye Tugayları, el-Celil Özgürlükçüleri ve Gazze Şehitleri adlı örgütler tarafından üstlenildiğini duyurmuştu.

     

    

    Makaleler

    Güncel