Muhammed Cibril’e suikast
YDH- Filistin’in Kurtuluşu için Halk Cephesi- Genel Komutanlık Liderlerinden Muhammed Cibril, Nablus’ta silahlı saldırıya uğradı.
YDH-Filistin’in Kurtuluşu için Halk Cephesi- Genel Komutanlık Liderlerinden Muhammed Cibril, Nablus’ta silahlı saldırıya uğradı.
Fars haber ajansının bildirdiğine göre Filistin’in Kurtuluşu için Halk Cephesi- Genel Komutanlık tarafından yapılan açıklamada, Muhammed Cibril’in Nablus’ta düzenlenen saldırıdan yara almadan kurtulduğu açıklandı.
Filistin’in Kurtuluşu için Halk Cephesi tarafından yapılan açıklamada, Nablus’taki evinin önünde çok sayıda kişi tarafından karşılanan Muhammed Cibril’in aracından indikten sonra silahlı saldırıya uğradığı; ancak yara almadan kurtulduğu belirtildi.
Milli ve İslami grupları düzenlenen saldırıyı kınamaya çağıran Filistin’in Kurtuluşu için Halk Cephesi, saldırıyı ulusal uzlaşmaya yönelik bir tehdit olarak niteledi ve Filistin Özerk Yönetimini, saldırının sorumlularını yakalayarak adalet önüne çıkarmaya davet etti.
İlgili Haberler
Filistin Direniş Komiteleri: İsrail seçimleri işgali değiştirmez
28 Ekim 2026 13:54
Gazze’de Sarı Hat batıya kayıyor: Yaşam alanları daralıyor
28 Ekim 2026 13:24
İsrail güçleri Halil’de evleri yıkıyor, halkı yerinden ediyor
28 Ekim 2026 13:20
Filistinli seçmenler sandıkta da baskı altında
27 Ekim 2026 18:11
