Kral Abdullah: Esed yönetimi hala güçlü
26 Ocak 2013 01:00
Bu sayfayı yazdır
YDH- Ürdün Kralı Abdullah, Suriye Cumhurbaşkanı Beşşar Esed'in bir kaç hafta içerisinde düşmeyecek kadar güçlü olduğunu söyledi.
Yazı boyutu
1 dk okuma
100%
YDH- Ürdün Kralı Abdullah, Suriye Cumhurbaşkanı Beşşar Esed'in bir kaç hafta içerisinde düşmeyecek kadar güçlü olduğunu söyledi.
Ürdün Kralı Abdullah, Davos'taki Dünya Ekonomik Forumu toplantısında dün yaptığı konuşmasında Suriye Cumhurbaşkanı Beşşar Esed'e bağlı güçlerin hala güçlü olduklarını, en az 2013 yılının ilk yarısına kadar gücünü korumaya devam edeceğini söyledi.
Kral Abdullah "Esed yönetiminin sadece bir kaç hafta direnebileceğini sananlar, alanda gerçekten nelerin olup bittiğini bilmiyorlar" diye konuştu.
Konuşmasının devamında Filistin sorununa değinen Kral Abdullah, gerekli adımların atılmaması halinde Başkan Barak Obama'nın ikinci dört yıllık görevi süresince de iki devletli çözümde başarıya ulaşılamayacağı uyarısında bulundu.
İlgili Haberler
El-Ahbar: HTŞ rejiminin ekonomik masalı çöktü
16 Eylül 2026 09:38
Colani: Suriye'de sosyalist sistemden daha liberal bir sisteme geçiş y…
15 Eylül 2026 20:35
Suriye'de zam isyanı büyüyor: Haseke'de fırınlar kapandı
15 Eylül 2026 10:20
Suriye'de halk yoksullaşıyor, petrol gelirleri kayıp
15 Eylül 2026 10:10
