Son Dakika
İnşa

Şeyh Naim Kasım’dan sert uyarı

10 Ağustos 2006 Bu sayfayı yazdır

SAAF-Hizbullah Genel Sekreter Yardımcısı Şeyh Naim Kasım, ABD ve İsrail isteklerine boyun

Şeyh Naim Kasım’dan sert uyarı
Şeyh Naim Kasım’dan sert uyarı YDH
Yazı boyutu
100%
1 dk okuma

SAAF-Hizbullah Genel Sekreter Yardımcısı Şeyh Naim Kasım, ABD ve İsrail isteklerine boyun eğmenin ülkenin bağımsızlığını tehlikeye düşüreceğini ve ulusal birliği bozacağını söyledi.

 

Lübnan’da yayınlanan Şark gazetesinin haberine göre Hizbullah Genel Sekreter Yardımcısı Şeyh Naim Kasım, 14 Martçıların muhaliflerin hükümete karşı darbe yapmak istediği ve Refik Hariri cinayetine karışan kişilerin uluslar arası mahkemede yargılanmasını önlemeye çalıştığı yönündeki iddialarına değinerek “14 Martçılar, hükümetin değişmesi talebiyle uluslar arası mahkemeyi ilişkilendirerek kamuoyunu yanıltmaya çalışıyor. Bu iki şey arasında hiçbir ilişki bulunmamaktadır” dedi.

 

Haber içi

Lübnan’ın İsrail karşısında kazandığı zaferin ülkede yeni bir dönem başlattığını belirten Şeyh Kasım, bundan iyi yararlanılması durumunda ülkedeki birlik ve dayanışmanın güçleneceğini ve geleceğin aydınlık olacağını söyledi.

 

Direniş’in İsrail karşısında kazandığı zaferin Yeni Ortadoğu Planını başarısız kıldığını belirten Şeyh Naim Kasım, Lübnanlı tüm kesimlerin bundan iyi yararlanması ve Yeni Ortadoğu Planı doğrultusunda ABD’nin elinde araç haline gelmemesi gerektiğini söyledi.

 

Ortadoğu'daki çatışmanın etkisi Kenya'ya uzanıyor

İlgili Haberler