İsmail Kaani: Direniş çok önemli roller oynuyor

img
İsmail Kaani: Direniş çok önemli roller oynuyor YDH

İsmail Kaani, Filistin direniş hareketi tarafından İsrail ordusuna karşı gerçekleştirilen operasyonların, uzun yıllar boyunca üzerinde titizlikle çalışılmış planlar olduğunu söyledi.




YDH- IRNA’da yer alan habere göre, İran Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı Tuğgeneral İsmail Kaani, Filistin’deki ve bölgedeki gelişmelerle ilgili birtakım değerlendirmelerde bulundu.

Kaani, direniş gruplarının bölgesel meselelerin sonucunu belirlemede çok önemli roller oynadığını ifade etti.

Tuğgeneral Kaani, "Direniş grupları yavaş yavaş kendilerini geliştirdiler ve artık kendi kararlarının ve kaderlerinin sahibi haline geldiler” dedi.

Açıklamasının başka bir yerinde İsrail rejimi liderlerine hitaben konuşan Kaani, “Şehit Razi Musavi'ye suikast düzenlediniz, çünkü Gazze savaş alanında hiçbir şey başaramadınız.” dedi.

İsmail Kaani, İsrail ve ABD’nin, savaşın başlamasından bu yana hiçbir başarı elde edemediğini ve sadece masum kadın ve çocukların öldürülmesi konusunda usta olduklarının altını çizdi.

Konuşmasında Washington’u da hedef alan Kudüs Gücü Komutanı, “Irak'ta yanlış eylemlerde bulunmaya devam ederseniz, Irak direnişi size başka bir yanıt verecektir.” uyarısında bulundu.