Irak İslami Direnişi İsrail’i vurdu

img
Irak İslami Direnişi İsrail’i vurdu YDH

Irak İslami Direnişi, bir bildiri yayınlayarak, işgal altındaki Filistin'de bulunan bir İsrail askeri hedefine saldırı düzenlendiğini duyurdu.




YDH- İran'dan yayın yapan "İswnews" haber analiz sitesinin haberine göre, Irak İslami Direnişi bugün bir açıklama yayınlayarak, işgal altındaki topraklarda bulunan bir İsrail askeri hedefine saldırı düzenlendiğini duyurdu.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Gazze halkına yardım ve destek sağlamak amacıyla ve gaspçı rejimin aralarında kadın, çocuk ve yaşlıların da bulunduğu Filistinli sivillere işlediği suçlara yanıt olarak, Irak İslami Direnişi savaşçıları bu sabah işgal altındaki Filistin'de Siyonist rejimin askeri hedefini hedef aldı.”

Irak İslami Direnişi bu saldırını drone kullanılarak gerçekleştirildiğini bildirdi. Fakat bu konuyla ilgili daha fazla ayrıntı açıklanmadı.

Gerçekleştirilen bu son saldırının, Gazze'deki savaşın başlamasının ardından, Irak direnişinin İsrail rejiminin bölgedeki mevzilerine yönelik 20. saldırısı olduğu vurgulandı.