Facebook ve Instagram' göre Devrim Lideri 'tehlikeli'

img
Facebook ve Instagram' göre Devrim Lideri 'tehlikeli' YDH

Facebook ve Instagram uygulamalarının sahibi META İran İslam Cumhuriyeti Lideri Ayetullah Seyyid Ali Hamanei’ye ait hesapları sildiğini açıkladı.




YDH- Jerusalem Post sitesinde yer alan habere göre Facebook ve Instagram uygulamalarının sahibi META şirketi Tehlikeli Organizasyonlar ve Kişiler hakkındaki politikalarını gerekçe göstererek, İran İslam Cumhuriyeti Lideri Ayetullah Seyyid Ali Hamanei’ye ait hesapları sildiğini duyurdu.

META’nın yayın politikasını güncellediği 23 Ocak 2024’te Amerikan hükümetinin “Yabancı Terör Örgütleri” ve “Özel Olarak Belirlenmiş Küresel Teröristler” de yasak kapsamına alındı.

META Hamas’ı açık bir şekilde anmazken, 7 Ekim’den sonra "Siyonist rejime karşı bu saldırıyı planlayanların alınlarını ve pazularını öpüyoruz", diyerek Hamas’ın Aksa Tufanı Operasyonu’nu öven Ayetullah Seyyid Ali Hamanei’yi terör destekçisi olarak kabul ediyor.

İran İslam Cumhuriyeti yetkilileri İslam Cumhuriyeti’nin Filistin’in özgürlüğü için yürütülen mücadeleyi her açıdan kesintisiz bir şekilde desteklediklerini vurgulamaya devam ediyor.



Makaleler

Güncel