Nuceba Hareketi: Tüm İsrail yerleşimlerini hedef alacağız

img
Nuceba Hareketi: Tüm İsrail yerleşimlerini hedef alacağız YDH

Irak Nuceba Hareketi, Lübnan'daki çağrı cihazı patlamalarının ardından tüm İsrail yerleşimlerini hedef alacaklarını söyledi.




YDH- Iraklı direniş grubu, işgalci rejimin Lübnan'daki iletişim cihazlarına düzenlediği saldırıya karşılık olarak, işgal altındaki Filistin topraklarındaki tüm İsrail yerleşimlerini vurma sözü verdi.

Irak Nuceba Hareketi Genel Sekreteri Şeyh Ekrem el-Kaabi bugün yaptığı açıklamada, Irak Direnişi’nin Siyonist rejime karşı saldırılarında en yeni silahları, füzeleri ve insansız hava araçlarını kullanmaya tamamen hazır olduğunu söyledi.

“Irak İslami Direnişi” çatısı altında faaliyet gösteren Nuceba Hareketi İsrail rejiminin “suç teşkil eden eylemini” kınayarak, terör saldırılarının, direnişin kararlılığını güçlendirmekten başka bir etkisi olmadığını vurguladı.

Irak direniş grubu ayrıca, “Siyonistlere, Amerikalılara ve müttefiklerine” karşı, Lübnan direniş hareketi Hizbullah'a tam destek verdiğini açıkladı.

Salı günü Lübnan'ın farklı yerlerinde çağrı cihazlarının patlaması sonucu aralarında Hizbullah üyelerinin yanı sıra sivillerin de bulunduğu binlerce kişi yaralanmış ve çok sayıda kişi de hayatını kaybetmişti.



Makaleler

Güncel