Irak Direnişi İsrail’deki önemli bir hedefi vurdu

img
Irak Direnişi İsrail’deki önemli bir hedefi vurdu YDH

Irak İslami Direnişi, işgal altındaki Filistin topraklarında hayati önem taşıyan bir hedefe insansız hava aracıyla saldırı düzenlediğini bildirdi.




YDH- Irak İslami Direnişi, Gazze Şeridi ile dayanışma göstermek ve işgalcilerin Filistinli sivillere yönelik acımasız katliamlarına misilleme yapmak amacıyla işgal altındaki Filistin topraklarında hayati önem taşıyan bir hedefe insansız hava aracıyla saldırı düzenlediğini duyurdu.

Irak Direnişi'nden yapılan açıklamada bu operasyonun “işgale direnişimizin devamı, Gazze'deki halkımıza destek ve gaspçı varlığın çocuklar, kadınlar ve yaşlılar da dahil olmak üzere Filistinli sivillere karşı gerçekleştirdiği katliamlara yanıt niteliğindedir.” denildi.

Direniş, telegram kanalında yayınladığı görüntüde, Zilzal sûresi'nden “Ve yeryüzü yüklerini boşaltır” âyetinin yazılı olduğu bir afişin altında bir drone fotoğrafı paylaştı.

Irak Direnişi geçtiğimiz hafta içinde dört operasyon gerçekleştirmişti. Bu saldırılardan üçü insansız hava araçları kullanılarak işgal altındaki Hayfa'daki yerleri hedef alırken, dördüncü operasyon Ürdün Vadisindeki bir işgal bölgesini hedef almıştı.