Irak Direnişi İsrail'e karşı çok sayıda operasyon düzenledi

img
Irak Direnişi İsrail'e karşı çok sayıda operasyon düzenledi YDH

Irak İslami Direnişi insansız hava araçları kullanarak bugün gerçekleştirdiği çeşitli operasyonlarda işgal altındaki Filistin topraklarında bulunan askeri ve hayati hedeflere saldırdı.




YDH- İşgal rejiminin Gazze'ye ve Lübnan’a yönelik saldırıları yoğun bir şekilde devam ederken Irak İslami Direnişi İsrail’i hedef alan bir dizi operasyon başlattı.

Direniş ilk operasyonun, insansız hava araçları ile işgal altındaki Filistin topraklarının güney kesimindeki önemli bir hedefe yönelik gerçekleştirildiğini duyurdu.

Irak İslami Direnişi yaptığı açıklamada "düşman mevzilerine yönelik saldırılarının artarak devam ettiğini" teyit etti.

Irak İslami Direnişi daha sonra, işgal altındaki Filistin'in kuzeyinde bulunan bir askeri hedefe yönelik ikinci bir operasyon düzenlediğini duyurdu.

Üçüncü operasyonları yine kuzeyde bulunan hayati bir hedefe saldırdı ve dördüncü operasyonlarında da insansız hava araçları işgal altındaki Golan Tepeleri'ndeki bir hedefe saldırdı.

Üçüncü operasyon yine kuzeyde bulunan hayati bir hedefe yönelik gerçekleştirildi.

Dördüncü operasyonda ise işgal altındaki Golan Tepeleri'ndeki bir hedefe İHA'larla saldırdılar.

Irak Direnişi dün İsrail işgaline karşı üç operasyon gerçekleştirdi

Irak İslami Direnişi cuma günü, gelişmiş bir “el-Arkab” seyir füzesi kullanarak işgal altındaki Filistin'de hayati bir İsrail hedefini ve insansız hava araçlarını kullanarak işgal altındaki Suriye Golanı'ndaki bir askeri hedefi başarıyla vurduğunu duyurdu.

Böylece Direniş'in o gün gerçekleştirdiği operasyon sayısı üçe yükselmiş oldu. Sadece birkaç saat önce Irak Direnişi’ne ait insansız hava aracı yine işgal altındaki Suriye Golanı'nda bir hedefi vurmuştu.

Irak Direnişi yaptığı açıklamada, operasyonun Filistin ve Lübnan halkına devam eden desteğin bir parçası ve “saldırgan varlığın çocuklar, kadınlar ve yaşlılar da dahil olmak üzere sivillere karşı işlediği katliamlara bir yanıt” olduğunu belirtti.

İslami Direniş “düşmanın kalelerini artan bir yoğunlukla vurma” taahhüdünü yineledi.