Son Dakika
İnşa

Derraci konusunda Sadr grubundan açıklama

01 Aralık 2007 01:00 Bu sayfayı yazdır

SAAF-Sadr grubu kaynakları, Sadr grubu resmi sözcüsü Şeyh Abdulhadi El-Derraci ile birlikte

Derraci konusunda Sadr grubundan açıklama
Derraci konusunda Sadr grubundan açıklama YDH
Yazı boyutu
100%
1 dk okuma

SAAF-Sadr grubu kaynakları Sadr grubu resmi sözcüsü Şeyh Abdulhadi El-Derraci ile birlikte işgal güçleri tarafından esir alınan iki kişinin serbest bırakıldığını açıkladı.

 

El-Cezire televizyonunun haberine göre Irak Hükümeti sözcüsü Ali Debbağ yaptığı açıklamada Derraci’nin sorgulamada olduğunu ve sorgulama sonrası kendisine yöneltilen suçlamalardan beri olması durumunda serbest bırakılacağını söyledi.

 

Sadr parlamento milletvekilleri sözcüsü ise Derraci’nin serbest bırakılacağına yönelik söz aldıklarını belirtti. El-Cezire, ajanslara dayanarak verdiği haberde Derraaci’nin tutuklandığı sırada bazı Mehdi ordusu yetkilileriyle birlikte olduğunu ve hedefin direkt olarak kendisinin olmayabileceğini kaydetti.

İlgili Haberler