Irak Direnişi Golan’ı vurdu

img
Irak Direnişi Golan’ı vurdu YDH

Irak İslami Direnişi, işgal altındaki Filistin'in kuzeyindeki önemli İsrail hedeflerine insansız hava araçlarıyla saldırı düzenlediğini açıkladı.




YDH- Irak İslami Direnişi, savaşçılarının işgal altındaki topraklarda İsrail hedeflerine karşı üç ayrı operasyon gerçekleştirdiğini duyurdu.

Irak Direnişi operasyonun “işgalci İsrail rejimine karşı mücadelenin devamı, Filistinlilere ve Lübnan halkına destek ve gaspçı Siyonist varlığın kuşatma altındaki topraklarda ve Arap ülkesinde kadınlara, çocuklara ve yaşlılara karşı gerçekleştirdiği katliamlara misilleme olarak” gerçekleştirildiği belirtildi.

Irak Direnişi ilk operasyonda, bugün şafak vakti işgal altındaki Filistin'in kuzeyindeki hayati bir hedefe insansız hava araçlarıyla saldırdığını açıkladı.

Irak Direnişi daha sonra, savaşçılarının kuzeydeki hayati bir hedefe ikinci bir insansız hava aracı saldırısı düzenlediğini bildirdi. Operasyonu belgeleyen görüntülerde Hizbullah'ın suikasta kurban giden lideri Seyyid Hasan Nasrullah'ın bir fotoğrafı yer aldı.

Ayrıca Irak Direnişi, işgal altındaki Suriye'ye ait Golan Tepeleri’ndeki hayati bir hedefe yine insansız hava araçları kullanarak saldırdığını belirtti.

İslami Direniş yaptığı tüm açıklamalarda “düşmanın kalelerini artan bir yoğunlukla vurmaya” devam edeceğini teyit etti.