“Batı Asya, ABD ve İsrail’i yutacak bir cehenneme dönüşecek”

img
“Batı Asya, ABD ve İsrail’i yutacak bir cehenneme dönüşecek” YDH

Irak Direnişi’nin önde gelen gruplarından Seyyidu'ş-Şuheda Tugayları, Direniş Cephesi'nin İsrail işgalini Müslüman coğrafyandan söküp atabilecek kapasitede olduğunu vurguladı.




YDH- Haşd Şaabi bünyesinde yer alan Seyyidu'ş-Şuheda Tugayları Genel Sekreteri Ebu Ala el-Velai, Batı Asya'nın Amerikan ve Siyonist işgallerini yutacak bir cehenneme dönüşeceğini söyledi.

Ebu Ala el-Velai dün yaptığı açıklamada, Direniş Cephesi'nin artık “kanserli tümörü” Siyonist rejimin Müslüman coğrafyanın kalbinden tamamen yok edebilecek kapasitede olduğunu söyledi.

Aksa Tufanı Operasyonu’nun İsrail’i çöküşün eşiğine getirdiğini ve ABD desteğinin İsrail’i bu çöküşten kurtaramayacağını savunan el-Velai şöyle dedi: “Aksa Tufanı Savaşı düşmanın imkân ve kabiliyetlerini ve askeri cephaneliğini tüketmiştir. Gerçek suçlu yüzünü dünya halklarına ve özgür hükümetlere göstermiştir. Düşman, masum insanların kanını dökerek bir zafere ulaştığını sanıyor ancak dökülen kanın onu boğacağından ve halkın direnişe olan inancını iki katına çıkardığından bihaber.”

Ayrıca, Hizbullah Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrullah’a yönelik suikast saldırısını kınadığını belirten Velai şunları söyledi: “Seyyid Hasan Nasrullah'ın bedeniyle birlikte bu dünyadan ayrıldığına inanıyoruz, ancak ruhu, düşüncesi, yaklaşımı ve mirası vicdanımızda mevcuttur ve her zaman hatırlarız.”

Lübnan halkına da seslenen Velai, “Yenilgisi olmayan bir direnişin arkasında duruyorsunuz ve zafer, liderinizin kanı kadar büyük olan kaderinizdir” ifadesini kullandı.

Velai konuşmasını, Tel Aviv’e yönelik saldırılarını sürdüren Yemen’deki direnişi överek ve Irak halkının bölgedeki direniş hareketlerinin yanında olacağını teyit ederek sonlandırdı.