Son Dakika
İnşa

Hekim, birleşmeye ve mezhepçilikten uzak durmaya çağırdı

01 Aralık 2007 Bu sayfayı yazdır

SAAF-Irak İslam Devrimi Yüksek Konseyi Lideri Seyyid Abdulaziz El-Hekim, Aşura törenleri münasebetiyle

Hekim, birleşmeye ve mezhepçilikten uzak durmaya çağırdı
Hekim, birleşmeye ve mezhepçilikten uzak durmaya çağırdı YDH
Yazı boyutu
100%
1 dk okuma

SAAF-Irak İslam Devrimi Yüksek Konseyi Lideri Seyyid Abdulaziz El-Hekim, Aşura törenleri münasebetiyle yaptığı konuşmada Iraklıları birleşmeye, tefrikadan uzak durmaya ve hep birlikte barış içerisinde yaşamaya çağırdı.

 

“Iraklılar, eski rejim kalıntılarının hâlâ ülke içerisinde zehirlerini yaymaya çalıştığını” kaydeden Hekim, bazı siyasi hedefleri olan grupların da bölgede mezhepçi fitne çıkarmaya çalıştığını söyledi.

Haber içi

 

El-Hekim “Tüm sorunların çözümü, hukuk devletinin kurulması, yapıcı ilişkiler geliştirilmesi, bu noktada dini ve mezhepsel farklıların göz önünde bulundurulmamasıdır” diye konuştu.

İlgili Haberler