Son Dakika
İnşa

Maliki’nin değiştirileceğine yalanlama

03 Mart 2007 01:00 Bu sayfayı yazdır

SAAF-Irak İslam Devrimi Yüksek Konseyi Nuri el-Maliki yerine başbakanlığa Adil Abdülmehdi’nin

Maliki’nin değiştirileceğine yalanlama
Maliki’nin değiştirileceğine yalanlama YDH
Yazı boyutu
100%
1 dk okuma

SAAF-Irak İslam Devrimi Yüksek Konseyi Nuri el-Maliki yerine başbakanlığa Adil Abdülmehdi’nin getirileceği yönündeki haberleri yalanladı.

 

Irak İslam Devrimi Yüksek Konseyi Siyasi İlişkiler Sorumlusu Rıza Cevad Taki, Londra’da yayınlanan Şarku’l- Evsat gazetesine bir demeç vererek başbakanlığa Nuri el-Maliki’nin yerine Adil Abdülmehdi’nin getirileceğine ilişkin haberleri yalanlayarak Irak’ın halen büyük sorunlarla karşı karşıya bulunmasına rağmen doğru yolda olduğunu söyledi.

 

Irak İslam Devrimi Yüksek Konseyi’nin geniş halk desteğine sahip olan Maliki hükümetini desteklediğini belirten Cevad Taki, Irak basınında başbakanlığa maliki’nin yerine Abdülmehdi’nin getirileceğine ilişkin haberlere de değinerek Konsey’in Maliki’yi Birleşik Irak İttifakı içerisinde de diğer zeminlerde de tüm gücüyle desteklediğini söyledi.

 

İlgili Haberler