Lübnanlı, piskopos:, Kutsal, mekanlara, saldırı, " /> Lübnanlı, piskopos:, Kutsal, mekanlara, saldırı, " /> Lübnanlı piskopos: Kutsal mekanlara saldırı " /> Lübnanlı piskopos: Kutsal mekanlara saldırı " /> Lübnanlı piskopos: Kutsal mekanlara saldırı " /> Lübnanlı piskopos: Kutsal mekanlara saldırı "> Lübnanlı, piskopos:, Kutsal, mekanlara, saldırı, ">

Lübnanlı piskopos: Kutsal mekanlara saldırı

Lübnanlı piskopos: Kutsal mekanlara saldırı "> img
Lübnanlı piskopos: Kutsal mekanlara saldırı YDH

YDH-Lübnanlı Maruni Hıristiyanların Baalbek kenti Piskoposu Sem’an Ataullah, kutsal mekanlara saldırının ABD ve İsrail’in ortak komplosu olduğunu söyledi.




YDH-Lübnanlı Maruni Hıristiyanların Baalbek kenti Piskoposu Sem’an Ataullah, kutsal mekanlara saldırının ABD ve İsrail’in ortak komplosu olduğunu söyledi.

 

İrna haber ajansına demeç veren Piskopos Sem’an Ataullah, “İslami kutsal mekanlara saldıranlar, Siyonist rejimin Kudüs’te Müslümanlara ve Hıristiyanlara ait kutsal mekanlara yönelik saldırılarıyla aynı hedefi gütmektedirler” dedi.

 

Washington ve İsrail’deki liderlerin müminler için kutsal mekan bırakmak istemediklerini belirten Piskopos Ataullah, bunun semavi dinlere düşman olan bir Yahudi düşüncesi olduğunu iddia etti.

 

Irak’ın Samerra kentindeki Askeriyeyn türbesine yönelik saldırıyı kınayan Ataullah, tüm kutsal mekanların korunmasını ve buraların savaş ve çatışmadan uzak tutulmasını istedi.

 

Irak halkının ve buradaki kutsal mekanların güvenliğini sağlamanın burayı işgali altında tutan ABD’nin sorumluluğunda olduğunu  belirten Ataullah, tüm müminlerin semavi mukaddesata yönelik saldırılar karşısında haykırması ve masum insanları koruması gerektiğini belirtti.