İtalya Başbakanı Romano Prodi, hamas’ın tüm dünyanın kabul etmesi gereken
08 Aralık 2007
Bu sayfayı yazdır
YDH-İtalya Başbakanı Romano Prodi, hamas’ın tüm dünyanın kabul etmesi gereken bir gerçeklik olduğunu söyledi.
Yazı boyutu
1 dk okuma
100%
YDH-İtalya Başbakanı Romano Prodi, hamas’ın tüm dünyanın kabul etmesi gereken bir gerçeklik olduğunu söyledi.
İran Radyo Televizyon Kurumuna bağlı Merkezi Haber Ajansı’nın Roma muhabirine dayanarak bildirdiğine göre İtalya Başbakanı Romano Prodi, Filistin sorununun çözümünün Hamas’ın katılımı olmadan çözülemeyeceğini belirtti.
“Hamas yasak bir kelime değildir” diyen Prodi, Hamas’ın tüm dünya tarafından kabul edilmesi gereken bir gerçeklik olduğunu söyledi.
Hamas’ın varlığını inkar etmenin ikiyüzlülük olduğunu da belirten Prodi, İslami bir hareket olan Hamas’la şeffaf ve aleni görüşmeler yapılması gerektiğini ifade etti.
İlgili Haberler
İngiltere’deki bir sivil toplum kuruluşu tarafından yayımlanan raporda…
01 Nisan 2011
Fransa’nın İsrailliler tarafından bir kontrol noktasında öldürülen Fil…
04 Mayıs 2010
Fransa yetkililerinin Suriye Cumhurbaşkanı Beşşar Esed’in Paris ziyare…
11 Aralık 2009
İngiliz Başbakanı Gordon Brown, İngiltere’nin Hizbullah’la Lübnan’daki…
07 Kasım 2009

