Tarık, Haşimi:, Cumhurbaşkanı, yardımcılığından" /> Tarık, Haşimi:, Cumhurbaşkanı, yardımcılığından" /> Tarık Haşimi: Cumhurbaşkanı yardımcılığından" /> Tarık Haşimi: Cumhurbaşkanı yardımcılığından" /> Tarık Haşimi: Cumhurbaşkanı yardımcılığından" /> Tarık Haşimi: Cumhurbaşkanı yardımcılığından"> Tarık, Haşimi:, Cumhurbaşkanı, yardımcılığından">

Tarık Haşimi: Cumhurbaşkanı yardımcılığından

Tarık Haşimi: Cumhurbaşkanı yardımcılığından"> img
Tarık Haşimi: Cumhurbaşkanı yardımcılığından YDH

YDH-Irak Uzlaşma Cephesi üyesi Tarık Haşimi, cumhurbaşkanı yardımcılığı görevinden istifa etmeye hazır olduğunu söyledi.




YDH-Irak Uzlaşma Cephesi üyesi Tarık Haşimi, cumhurbaşkanı yardımcılığı görevinden istifa etmeye hazır olduğunu söyledi.

 

El-Arabiya televizyonunun haberine göre Irak Cumhurbaşkanı Yardımcısı ve Hizb-i İslami lideri Tarık Haşimi, Irak cumhurbaşkanı yardımcısı olarak hiçbir şey yapılamadığını bu yüzden de ümitsizliğe kapıldığını belirtti.

 

Hizb-i İslami lideri olarak üyesi bulunduğu en büyük Sünni İttifak grubu olan Uzlaşma Cephesi’nin cumhurbaşkanı yardımcılığından istifa etmesine muvafakat etmesi durumunda çok mutlu olacağını belirten Haşimi, Irak’taki siyasi sürece bağlı olduğunu söyledi.