İslami, Cihat,, Hamas’ın, talebini, reddetti İslami, Cihat,, Hamas’ın, talebini, reddetti İslami Cihat, Hamas’ın talebini reddetti İslami Cihat, Hamas’ın talebini reddetti İslami Cihat, Hamas’ın talebini reddetti İslami Cihat, Hamas’ın talebini reddetti İslami, Cihat,, Hamas’ın, talebini, reddetti

İslami Cihat, Hamas’ın talebini reddetti İslami Cihat, Hamas’ın talebini reddetti img
İslami Cihat, Hamas’ın talebini reddetti YDH

YDH-İslami Cihat, Hamas’ın Gazze sınır geçiş noktalarına yapılan saldırıların durdurulmasına ilişkin talebini reddetti.




YDH-İslami Cihat, Hamas’ın Gazze sınır geçiş noktalarına yapılan saldırıların durdurulmasına ilişkin talebini reddetti.

 

İslami Cihat’ın askeri kanadı olan Kudüs Tugayları’nın Sözcüsü Ebu Hamza, basın mensuplarına yaptığı açıklamada Hamas’ın talebini reddettiklerini belirtti ve sınır geçiş noktalarını da tıpkı İsrail yerleşim merkezleri gibi hedef alacaklarını ifade etti.

 

Hamas Hükümet Sözcüsü Ramazan ayı dolayısıyla İsrail’le özellikle ticaretin yapıldığı sınır geçiş noktalarının hedef alınmamasını istemişti.

 

Hamas, sınır geçiş noktalarının hedef alınmasının Filistin çıkarlarına darbe vurduğunu ve İsrail’e Gazze’ye saldırı için bahane verdiğini belirtiyor.

 

Kudüs Tugayları Sözcüsü ise sınır geçiş noktalarının Filistinlilere ölümün ve sıkıntının girdiği noktalar olduğunu belirtti ve “sınırlar, geçiş noktaları, şehirler ve yerleşim merkezleri, tümü bizim hedefimizdir” dedi.