Hizbullah,, Emel, ve, Mustakbel, yetkilileri, sokak, çatışmalarını, görüştü Hizbullah,, Emel, ve, Mustakbel, yetkilileri, sokak, çatışmalarını, görüştü Hizbullah, Emel ve Mustakbel yetkilileri sokak çatışmalarını görüştü Hizbullah, Emel ve Mustakbel yetkilileri sokak çatışmalarını görüştü Hizbullah, Emel ve Mustakbel yetkilileri sokak çatışmalarını görüştü Hizbullah, Emel ve Mustakbel yetkilileri sokak çatışmalarını görüştü Hizbullah,, Emel, ve, Mustakbel, yetkilileri, sokak, çatışmalarını, görüştü

Hizbullah, Emel ve Mustakbel yetkilileri sokak çatışmalarını görüştü Hizbullah, Emel ve Mustakbel yetkilileri sokak çatışmalarını görüştü img
Hizbullah, Emel ve Mustakbel yetkilileri sokak çatışmalarını görüştü YDH

YDH-Hizbullah, Emel ve Mustakbel Partisi yetkililerinin Lübnan’da yaşanan sokak çatışmalarının önlenmesi için bir toplantı düzenlediği bildiriliyor.




YDH-Hizbullah, Emel ve Mustakbel Partisi yetkililerinin Lübnan’da yaşanan sokak çatışmalarının önlenmesi için bir toplantı düzenlediği bildiriliyor.

 

Lübnan’da yayınlanan hükümet yanlısı el-Mustakbel gazetesinin haberine göre Lübnan ordusu istihbarat servisi binasında yapılan dün geceki görüşmede Beyrut’un çeşitli bölgelerinde yaşanan sokak çatışmalarının önlenmesi için alınacak tedbirler görüşüldü.

 

Önceki gece Beyrut’un çeşitli bölgelerinde hükümet yanlılarıyla muhalifler arasında yaşanan sokak çatışmalarında 20 kişi yaralanmış, olaylar Lübnan ordusunun müdahalesiyle kontrol altına alınmıştı.

 

Lübnan Ordusu adına İç Güvenlik Komutanı General Eşref Refii, Albay Corc Huri, Albay Gassan Salim ve Yarbay Visam el-Hasan’ın katıldığı dün geceki toplantıya Mustakbel Partisi’nden Halid Şehab, Hizbullah’tan Refik Safa ve Emel’den de Ahmed el-Baalbeki katıldılar.

 

Önceki gün Beyrut’ta yaşanan olayların görüşüldüğü toplantıda her üç siyasi grubun temsilcisi de bundan sonra yaşanacak olaylara katılmayacaklarını açıkladılar.

 



Makaleler

Güncel