• 01/01/70 - 02:00
  • Yazar: Admin
  • Bu sayfayı yazdır img
    YDH

    YDH- Irak’ın etkili dini ve siyasi liderlerinden Mukteda Sadr, askeri üniformayla çekilmiş fotoğrafıyla ilgili soruya cevap verdi.




    YDH- Irak’ın etkili dini ve siyasi liderlerinden Mukteda Sadr, askeri üniformayla çekilmiş fotoğrafıyla ilgili soruya cevap verdi.

     

    Şiaonline adlı internet sitesinin haberine göre Irak’taki Sadr Hareketi’nin Lideri Mukteda Sadr’ın askeri üniformayla çekilmiş bir fotoğrafının internet ve cep telefonları aracılığıyla elden ele dolaşması üzerine fotoğrafın gerçekten Mukteda Sadr’a ait olup olmadığı konusunda da tartışmaların yaşanmasına sebep oldu.

     

    Irak’taki Sadr Hareketi yanlıları, fotoğrafın gerçekten kendisine ait olup olmadığı yönündeki tartışmalar üzerine Mukteda Sadr’a yazılı olarak bir mesaj göndererek fotoğrafın niteliğini ve bu fotoğrafların poster olarak çoğaltılıp kullanmaları için kendilerine izin verip vermeyeceğini Sadr’ın kendisine sordu.

     

    Habere göre Mukteda Sadr, “el-Emin bölgesinden Ebu Veli” imzasıyla gönderilen mesaja verdiği cevabında söz konusu fotoğrafın dört yıl kadar önce çekildiğini belirterek fotoğrafın gerçek olduğunu doğruladı; ancak bunun poster olarak çoğaltılıp kullanılması yönündeki izin talebine “bu fotoğraflardan çok var; ama neden bu fotoğraf” diyerek açık bir cevap vermedi.

     

    

    Makaleler

    Güncel