“Sığınaklarınızı hazırlayın” 15337
- Admin
- 19 Ocak 2015
Hizbullah Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrullah, İsraillilere Kunaytra saldırısıyla ilgili olarak iki kelimelik bir mesaj verdi.
Tümünü OkuHizbullah Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrullah, İsraillilere Kunaytra saldırısıyla ilgili olarak iki kelimelik bir mesaj verdi.
Tümünü OkuDönemin Irak hükümetiyle Kürdistan Bölgesi arasında petrol satışı anlaşmasına ait olduğu iddia edilen belgeler yayımlandı.
Tümünü OkuPeşmerge Bakanlığı’nın Peşmerge güçlerinin IŞİD’den kurtarılan bölgelerden çekilmeyeceğine dair açıklaması, Irak’ta tartışmalara neden oluyor.
Tümünü OkuHizbullah Sekreteri Seyyid Hasan Nasrullah’ın el-Meyadin televizyonu Genel Yayın Yönetmeni Gassan bin Ciddu’ya verdiği mülakatın geniş bir özetini sunuyoruz.
Tümünü OkuIŞİD’in Lideri Ebu Bekir Bağdadi’nin sağlık durumuyla ilgili çelişkili haberler bildiriliyor.
Tümünü OkuIrak’ın İllerden Sorumlu Devlet Bakanı Ahmed el-Cuburi, Peşmerge güçlerini tartışmalı bölgelerdeki nüfus yapısını değiştirmeye çalışmakla suçladı.
Tümünü OkuIrak’ın eski Ulaştırma Bakanı ve Bedir Örgütü Lideri Hadi el-Amiri, İran’ın Irak’taki askeri varlığını açıkladı.
Tümünü Okuİslami Cihat’ın, Hamas ile İran arasındaki ilişkilerin eski haline dönmesi için arabuluculuk yaptığı açıklandı.
Tümünü OkuHizbullah Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrullah, Suudi Arabistan ve Fransa’daki terörist saldırılara işaretle terörizmin destekçilerine geri döndüğünü söyledi.
Tümünü OkuIrak merkezi hükümetiyle Kürdistan Bölgesi arasında bazı güvenlik konularıyla ilgili anlaşma yapıldığı açıklandı.
Tümünü Oku