Nasrullah: IŞİD, yenilgiye mahkum bir proje 15468
- Admin
- 05 Ağustos 2014
Hizbullah Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrallah, IŞİD’in uzun süre devam edebilecek bir kabiliyete sahip olmadığını söyledi.
Tümünü OkuHizbullah Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrallah, IŞİD’in uzun süre devam edebilecek bir kabiliyete sahip olmadığını söyledi.
Tümünü OkuLübnanlı Gazeteci Tony Francis, Arsel’deki silahlı grupların Lübnan ordusuna saldırarak ölümcül bir hata yaptığını belirtti.
Tümünü Okuİslami Cihat, Filistinli grupların Mısır’da anlaşma yönünde adımlar attığını ve direnişin silahsızlandırılmasının mümkün olmadığını açıkladı.
Tümünü OkuEski Lübnan Başbakanı Sa’d Hariri ve Hizbullah, Arsel’e saldıran IŞİD ve Nusra militanlarına karşı Lübnan ordusuna destek çağrısında bulundu.
Tümünü OkuIrak’ın eski Meclis Başkanı Usame Nuceyfi’nin Musul’u IŞİD’den kurtarmak için silahlı grup kurduklarına dair açıklamasında yer aldığı öne sürülen ifadelere yalanlama geldi.
Tümünü OkuIrak’ın eski Meclis Başkanı Usame Nuceyfi, IŞİD’le savaşmak için Musul Tugayları adlı bir silahlı grup oluşturduğunu açıkladı.
Tümünü OkuFilistinli direniş gruplarını temsil eden bir heyetin Gazze konusunda ateşkes görüşmelerinde bulunmak için Kahire’ye gittiği açıklandı.
Tümünü OkuIrak Cumhurbaşkanı Fuad Masum, hükümetin kurulması konusundaki baskıların sürmesi halinde istifa edeceğini söyledi.
Tümünü OkuHamas, İsrailli subayın 72 saatlik ateşkesten önce esir alındığını açıkladı.
Tümünü OkuFilistin kökenli Arap gazeteci Abdulbari Atvan, İran Devrim Muhafızları Kudüs Ordusu Komutanı General Kasım Süleymani’nin Gazze’de yaşanan gelişmeler ve Filistin direnişiyle ilgili mesajını değerlendirdi.
Tümünü Oku