YDH- Lübnan Başbakanı Sa’ad Hariri, İsrail’in Hizbullah’a yönelik tehditlerinin kendileri tarafından tüm Lübnan’a yapılmış bir tehdit olarak görüldüğünü açıkladı.
YDH- İran Uzmanlar Meclisi Başkanı Ayetullah Haşimi Rafsancani’nin, Kum İlmiye Havzası Müderrisler Kurulu Başkanı Muhammed Yezdi’yle ilgili ifşaatta bulunmaması için Tahran geçici Cuma İmamı Ayetullah Ahmed Hatemi’nin ricacı olarak gönderildiği bildirildi.
YDH- Yemen hükümeti muhalifi Husi Hareketi’nin ateşkes ilan ederek Suudi Arabistan topraklarından çekilmesinin ardından Suudi yönetimi de Husilere yönelik saldırılarını durdurdu.
YDH- Yemenli siyasi analistler, el-Husi Hareketi’nin Suudi Arabistan’la yaptığı ateşkesin hareketin güçsüzlüğünden değil, yapılan arabuluculuk girişimlerinden kaynaklandığını belirtiyor.
YDH- İranlı film yıldızı Hediye Tehrani ile yan yana çekilmiş bir fotoğrafının yayımlanmasından sonra sert eleştirilere maruz kalan İran Cumhurbaşkanlığı Bürosu Başkanı Rahim Meşşai, fotoğrafta montaj yapıldığını ileri sürdü.