Yüksek Askeri Konseyle hiçbir pazarlığımız yok

img
Yüksek Askeri Konseyle hiçbir pazarlığımız yok YDH

YDH- Müslüman Kardeşlere bağlı Özgürlük ve Adalet Partisi Yüksek Askeri Konsey’le perde gerisinde hiçbir pazarlık yapmadıklarını açıkladı.




 

YDH- Müslüman Kardeşlere bağlı Özgürlük ve Adalet Partisi Yüksek Askeri Konsey’le perde gerisinde hiçbir pazarlık yapmadıklarını açıkladı.

   El Alem televizyonuna demeç veren Özgürlük ve Adalet Partisi Üyesi Hazım Faruk, Yüksek Askeri Konsey’le uzlaşmak için herhangi bir pazarlıklarının olmadığını söyledi.

Hazım Faruk, Yüksek Askeri Konsey’in hükümete güvensizlik oyu verilmesini engellemek için adım atmasından sonra Müslüman Kardeşlerin cumhurbaşkanlığı seçimleri için Hayrat Şatır’ı aday göstermesinin uygun bir zamanlama olduğunu belirterek “Yüksek Askeri Konsey, sanki hiç devrim olmamış gibi davranıyor” dedi.

Müslüman Kardeşler hareketinin demokratik çerçevede hareket ettiğini ve kendisine yönelik herhangi bir itirazın bulunmadığını belirten Hazım Faruk, Hayrat Şatır’ın da cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki en şanslı aday olduğunu söyledi.

 Yüksek Askeri Konsey’in tavırlarının gerçek niyetleri konusunda kuşkular doğurduğunu belirten Hazım Faruk, “Biz, Mısır halkının iradesinin gücüne inanıyoruz. Mısır’da eski senaryolar tekrarlanmayacak. Müslüman Kardeşler ile Yüksek Askeri Konsey arasında hiçbir uzlaşma pazarlığı bulunmamaktadır” dedi.