Hama’daki Filistin mülteci kampına silahlı saldırı

img
Hama’daki Filistin mülteci kampına silahlı saldırı YDH

YDH- Suriye’deki silahlı grupların Hama kentindeki bir Filistin mülteci kampına açtığı ateş sonucu üç kişinin yaralandığı bildirildi.




 

YDH-Suriye’deki silahlı grupların Hama kentindeki bir Filistin mülteci kampına açtığı ateş sonucu üç kişinin yaralandığı bildirildi.

Filistin’in Kurtuluşu için Halk Cephesi-Genel Komutanlık, adlı Filistinli direniş örgütü konuyla ilgili bir bildiri yayımlayarak Suriye’deki silahlı örgütlerin Filistin mülteci kamplarını hedef alan saldırılarından kaygı duyduklarını ifade etti.

Ahmed Cibril liderliğindeki Filistin’in Kurtuluşu için Halk Cephesi, yayımladığı bildiride Hama’daki Filistin mülteci kampına düzenlenen ve 3 kişinin yaralanmasına sebep olan saldırıyla ilgili olarak “bu Siyonist saldırı cevapsız kalmayacaktır” ifadesine yer verdi.

Filistin mülteci kamplarını hedef alan saldırıların Filistinlileri göçe zorlamayı hedeflediğini belirten Halk Cephesi bildirisinde Suriye’deki silahlı örgütlerden “Amerika ve İsrail tarafından kışkırtılan bir avuç silahlı kukla” diye söz edildi.