Haham Wyce:Siyonistlerin kartondan devi çöktü

img
Haham Wyce:Siyonistlerin kartondan devi çöktü YDH

SAAF-ABD’deki Siyonizm karşıtı Yahudiler Derneği Başkanı Haham David Wyce, İsrail’in




SAAF-ABD’deki Siyonizm karşıtı Yahudiler Derneği Başkanı Haham David Wyce, İsrail’in Siyonistlerin para ve propagandasıyla yarattıkları kartondan bir dev olduğunu belirterek bunun Hizbullah’ın bir aylık direnişi karşısında çöktüğünü belirtti.

 

İran televizyonunun New York muhabirine bir demeç veren Siyonizm karşıtı Yahudiler derneği başkanı Haham David Wyce, “Siyonistler paralarıyla ve kontrolü altında bulunan medya ile İsrail adlı kartondan yenilmez bir dev yarattılar. Bu dev Hizbullah’ın bir aylık direnişi karşısında varlığını sürdüremez hale geldi” dedi.

 

İsrail’den gelen haberlerin, halkın birçok sorularıyla karşı karşıya kalan İsrail yöneticilerini bir ümitsizliğin kapladığını gösterdiğini belirten Haham Wyce, “Siyonistler, Müslümanların Yahudilerle olan barışçı tarihini tahrip ettiler, onlar Müslümanları bir düşman olarak göstermeye ve böylece diğer din mensuplarını da İslam’a karşı savaşlarında yanlarına almaya çalışıyorlar” diye konuştu.

 

İmam Humeyni’nin Yahudilikle Siyonizm arasındaki farkı ortaya koyan aydınlatıcı bir lider olduğunu belirten Haham Wyce, “İmam Humeyni bu aydınlatıcılığıyla Siyonistlerin dinler arasında savaş çıkarma hedefini de etkisiz bırakmış oldu” dedi.

 

İsrail’in işgal ettikleri toprakları Filistinlilere geri vermekten başka bir seçenekleri bulunmadığını da belirten David Wyce, “Siyonizm’in yok olmaktan başka bir geleceği bulunmamaktadır” diye konuştu.