Kuveytli selefi milletvekili tutuklandı

img
Kuveytli selefi milletvekili tutuklandı YDH

YDH- Kuveytli selefi milletvekili Velid Tabatabai, muhalif gösteriye katıldıktan sonra gizlendiği tuvalette yakalanarak göz altına alındığı bildirildi.




 

YDH-Kuveytli selefi milletvekili Velid Tabatabai, muhalif gösteriye katıldıktan sonra gizlendiği tuvalette yakalanarak göz altına alındığı bildirildi.

El Alem televizyonunun haberine göre Kuveytli selefi milletvekili Velid Tabatabai, katıldığı muhalif gösteride bir polis yetkilisine hakaret ettikten sonra saklandığı bir park tuvaletinde yakalanarak göz altına alındı.

Kuveyt’te yayımlanan eş-Şahid gazetesi, Velid Tabatabai’nin polis yetkilisine hakaret ettikten sonra gizlendiği tuvalette yakalanacağını anlayınca diğer göstericilerden yardım istediğini; ancak onların yardım etmek yerine kaçmayı tercih ettiğini yazdı.

Velid Tabatabai, bir süre önce Türkiye üzerinden Suriye’nin İdlib kentine giderek oradaki silahlı gruplara destek vermişti.

Kuveyt başsavcısının, düzenlenen hükümet karşıtı gösteriye katıldıkları gerekçesiyle bazı eski milletvekilleri hakkında da tutuklama kararı çıkardığı bildirildi.